3e en 8e plek op de 12u van Eupener Karting

By | May 27, 2016

Net zoals in 2014 nam Traxxis terug deel aan de 12u race te Eupener karting (in 2015 was er geen editie). Twee jaar terug werden we 3e. Ook dit jaar konden we bevestigen met een 3e plek en een tweede team op de 8e plek, in een veld van maar liefst 32 deelnemende teams!

De line up van het eerste team was dezelfde als die van 2014. Met traxxisrijders Stefan Verhofsté en Cédric Wauters en gastrijder Mats de Jong was het doel om op het podium te finishen. Ze reden onder de naam Traxxis CU@Finish

Traxxis CU@Finish

Traxxis CU@Finish

Het tweede team bestond uit Traxxisrijders Christophe Verhoeven, Nick van Ostade en Peter Neefs. Zij werden aangevuld met de jonge Thomas Dejaegere die voor de gelegenheid met ons kwam meerijden. Zij reden onder teamnaam Traxxis

Traxxis

Traxxis

Verder was ook Traxxislid Ward Maenhout aanwezig gedurende de hele wedstrijd om de 2 teams aan te moedigen en hier en daar bij te springen als teamchef.

Na een heel sterke wedstrijd finishte Traxxis CU@Finish op de 3e plek, net zoals 2 jaar terug. Traxxis werd knap 8e.

Traxxis CU@Finish 3e plek

Traxxis CU@Finish 3e plek

Traxxis 8e plek

Traxxis 8e plek

Na de wedstrijd werd nog lustig geklonken op de toffe wedstrijd met een Karmeliet.

Verdiende Karmeliet na de wedstrijd

Verdiende Karmeliet na de wedstrijd

Voor meer info over de race zelf verwijzen we naar Kartzone.be.

Leave a Reply