Christophe domineert Winter Cup te Mol

By | 14/03/2016

Donderdagavond liep het seizoen van de jaarlijkse Winter Cup te Mol in Action op z’n einde.
10 races, telkens op donderdagavond.

Van Traxxis waren er 5 piloten die bij één of meerdere van deze races aan de start stonden. Van die 5 waren er 3 die genoeg races meereden om opgenomen te worden in het finale eindklassement; Christophe Verhoeven, Nick Van Ostade en Bjorn Vermeulen. Cédric Wauters en Stefan Verhofsté reden niet genoeg races.

Er werden 3 schrapresultaten in rekening gebracht, dus 7 resultaten die wel meetellen.
Er werd zowel in gewone als in omgekeerde richting gereden, en in elke race moest er een pitstop gemaakt worden, wat vaak voor spectaculaire situaties zorgde! 🙂

Er deden in totaal 32 verschillende piloten mee over alle races heen, en uiteindelijk waren er 9 piloten die genoeg races meededen (7 of meer) om mee te tellen voor het eindklassement.

Traxxis-lid Christophe toonde z’n snelheid opnieuw, en domineerde het kampioenschap. Hij stond telkens op het podium (en bijna elke keer op het hoogste schavotje). Met schrapresultaten bij scoort hij een ‘perfecte score’, en kon hij zich ook terecht tot kampioen kronen!

Voor de 2e en 3e plaats was het tot de allerlaatste race superspannend tussen 3 piloten, waaronder ook Traxxis-leden Bjorn en Nick. Uiteindelijk was het Nick die aan het langste eind trok, en daarmee Opnithi Puyato naar een 3e plek verwees. Bjorn viel nét naast het podium, en kwam uiteindelijk maar 1 puntje te kort op Opnithi.

Spannend en leuk seizoen!

molwinter

molwinter1

molwinter2

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.