Traxxis-etentje met de ouders

By | 29/12/2015

Een traditie die we vorig jaar gestart zijn is om op het einde van het jaar eens te gaan eten met alle piloten en de betrokken ouders, mede ook om hen te bedankten voor de steun en het supporteren tijdens het jaar. 🙂

Vorig jaar gingen we naar Gent, waar we ribbetjes à volonté gingen eten in Amadeus I (Patershol), en daarna uitgebreid de kerstmarkt in Gent bezocht. Jammer genoeg zijn er van vorig jaar geen voor publicatie vatbare foto’s :p

Dit jaar deden we quasi hetzelfde, maar met een grotere groep! We kozen opnieuw voor Gent. Ribbetjes gingen we deze keer eten bij De Gekroonde Hoofden, en daarna konden we vaststellen dat de kerstmarkt nog steeds heel plezant was 🙂
Ook het reuzenrad was best speciaal, en gaf een mooi uitzicht over de stad die voor enkele van de ouders toch niet echt gekend was… (Wegens (nog) geen karting(wedstrijden) in Gent komen ze er quasi nooit :p)

We konden gezellig terugblikken op het afgelopen jaar, en ook al enkele doelen voor 2016 bespreken.

Enkele foto’s van de avond hieronder.

Nogmaals dank aan Ward Maenhout voor de organisatie, en alle aanwezigen (bijna alle piloten waren er!), en vooral de ouders en supporters!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.