Traxxis Teambuilding @ Ardennen 2e editie

By | 24/11/2015

Net zoals vorig jaar gingen we op zoek naar een weekend waar we met het hele team konden genieten van ontspanning tijdens een teambuilding. We trokken opnieuw naar de Ardennen en huurden een gezellig omgebouwde hoeve in Steinbach (Gouvy), vlakbij Houffalize.

Het werd een op en top Traxxis weekend met leuke babbels, gezelschapspelletjes en natuurlijk ook voldoende spijs en drank. We gingen ook samen een sneeuwballengevecht aan op de Baraque de Fraiture (één van de hoogste punten van België, waar net de eerste sneeuw gevallen was) en gingen op bezoek bij de kabouters van de brouwerij van Achouffe voor een rondleiding en uitgebreide degustatie.

Traxxis @ Ardennen 2015

Traxxis @ Ardennen 2015

Traxxis @ Ardennen 2015 - Brouwerij Achouffe

Traxxis @ Ardennen 2015 – Brouwerij Achouffe

Traxxis @ Ardennen 2015 - Gourmet time

Traxxis @ Ardennen 2015 – Gourmet time

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.