Traxxis @ Salt Lake City, Utah, USA

By | 20/09/2013

De voorbije 2 weken bevonden 3 van onze leden zich in de USA. Stefan Verhofsté, Kenny Verbinnen en Dennis De Block, maakten met hun 3 een leuke trip waarbij ze oa. ook naar Las Vegas gingen.
Dit bewijst opnieuw dat de Traxxis leden door het karten ondertussen ook een hechte vriendengroep geworden zijn 🙂

Dit is geen reisblog, dus veel gaan we er niet over uitweiden, maar een stukje over karting moet natuurlijk wel kunnen 😉

Deze reis had op zich niets met karting te zien, maar het zouden geen echte karters zijn als ze de kick zelf niet gingen opzoeken natuurlijk 😉
Op een van hun dagen daar bezochten ze het Miller Motorsports Park (millermotorsportspark.com), een groot race-complex met oa. ook een karting-circuit.

Stefan vertelde achteraf het volgende:

Miller Motorsports Park, SLC, UT, USA

Miller Motorsports Park, SLC, UT, USA

Op Donderdag 12 september zakten we naar Miller Motorsport Park (MMP) af om daar een 3-tal sessies te gaan karten. Op het grote circuit ernaast zou dat weekend ook de GP van Utah verreden worden. Eens toegekomen werden we warm ontvangen door het personeel. We waren de enige die er waren, het was dan ook midden in de namiddag als we er toekwamen. Snel ingeschreven, kregen een uitgebreide briefing met de nodige helm en nekbeschermer en we konden het circuit op. We kregen een deel van het outdoorcircuit toegewezen waardoor een rondje ongeveer 44s lang was. De karts waren Sodi’s met 270cc motors waarvan er toch minstens 15 ter beschikking waren. Op het einde van onze eerste sessie begon het licht te druppelen en het kon dus nog extra leuk worden. We werden dan ook gevraagd of we meteen wilde verder rijden voor het harder begon te regenen waarop we allen enthousiast “Yes, lets go again” antwoordde :D. Spijtig genoeg bleef de harde regen uit en werd het circuit dus niet echt nat. Toch ons goed geamuseerd en het personeel wist ons te vertellen dat we de 3e, 4e en 5e snelste tijden van de maand hadden gereden :). Op weg naar de auto nog eens langs de balie gegaan en uit het grote aanbod T-shirts dan maar een gekocht.

Verder bezocht het drietal ook de Salt Lake Comic Con beurs (saltlakecomiccon.com) (een klein broertje van de grote versie in San Diego (comic-con.org)). Daar poseerden ze in Traxxis t-shirt naast een van de bevallige cosplay-dames, wat volgende leuke foto opleverde:

Kenny, Stefan en Dennis op Salt Lake Comic Con

Kenny, Stefan en Dennis op Salt Lake Comic Con


(Met de afstand in vogelvlucht tussen Brussel en Salt Lake City op zowat 8101 km geschat is dit tot op heden het verste dat een Traxxis-shirt al van huis geweest is :D)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.