Kart World Championship 2013 – Aarhus, Denmark – voorbeschouwing

By | 15/07/2013

Kart World Championship

Kart World Championship

It’s that time of the year again! Het KWC (Kart World Championship editie 2013 nadert met rasse schreden.
De plaats van het gebeuren ditmaal is Denemarken, meer bepaald het circuit van Racehall. Snelle karts en een gigantisch circuit, het belooft een heel spektakel te gaan worden! 🙂

Bij Traxxis zijn er enkele leden die om variërende reden er dit jaar niet (meer) bij zijn, maar er zijn er natuurlijk nog een hele boel die wel aanwezig zullen zijn.

Deelnemende Traxxis-leden voor dit jaar zijn:

  • Sander De Baets
  • Ward Maenhout
  • Stefan Verhofsté
  • Bjorn Vermeulen
  • Christophe Verhoeven
  • Cédric Wauters
  • Levi Wouters (junior categorie)

Cédric en Christophe wonnen bovendien hun deelname door goed te presteren in het Belgisch Kampioenschap (racing) van dit jaar.

Bjorn is reeds enkele dagen aanwezig in Denemarken, terwijl de rest van het lijstje eerstdaags naar het ‘hoge noorden’ afreist.

Bjorn logeert met enkele andere Belgen en de meeste Nederlanders in een vakantiehuisje een halfuurtje ten noorden van Aarhus, terwijl Stefan, Ward en Sander samenhokken met de concullega’s van BlueStar Racing Team, in een hotel in het centrum van Aarhus.
Supporter gerust voor onze vrienden ook 🙂 Samen sterk!

Het zal volgens ons een heel leuk en mooi wereldkampioenschap gaan worden, en hopelijk kunnen we de wereldtitel(s) mee naar België nemen, en als het even kan door één van de Traxxis-leden 😀 Zal ongetwijfeld geen sinecure worden met het hoge niveau van deelnemers. Dit jaar zou zelf ex-F1 piloot Giorgio Pantano meedoen!
Grootste afwezigen lijken de Duitsers te gaan zijn, die slechts een heel kleine delegatie zenden – jammer genoeg! Ook een deel van de vaste Braziliaanse delegatie slaat een jaartje over. Ter compensatie lijken de nieuwe namen dit jaar vooral uit Spanje, Frankrijk en Polen te komen. Benieuwd hoe deze nieuwe gezichten zich kunnen laten opmerken! 😉

We houden jullie zoveel mogelijk op de hoogte op allerlei plaatsen (Facebook, KartGrid, etc.). Misschien ook dagelijks op onze site hier, maar dat is nog niet zeker. Een volledige nabeschouwing volgt natuurlijk wel sowieso binnen een tweetal weken!
Ondertussen hopen we zoveel mogelijk supporters te hebben natuurlijk! 🙂
De thread op het KartGrid forum zal natuurlijk ook veel updates geven.
Verslagen van andere piloten zijn onder andere hier te vinden: Mats de Jong, Ruben Boutens, Guillaume Vandenbroecke, en op Facebook natuurlijk…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.